TerimA Kasih SaYa UcapkaN KepaDa Anda KeraNa Sudi MenGunJungi Blog Ini. SebeLum Pergi, Sila TinGGalkan SepataH Dua Kata di Chatbox SupaYa Saya DapaT Mengunjungi BloG Anda Pula (^.^)

Wednesday, September 23, 2009

QUEEN CONTROL..

Ari nie aku ader terbaca blog someone 'Mr.MH' tentang Queen Control yang ada pada sikap setengah perempuan..Actually Queen Control bukan sengaja diadakan..Queen Control jugak bukan segala-galanya bawak keburukan...

  • andai kata si Queen nie control si King, bukan bermaksud nak kawal life si King..maybe ader half Queen berniat nak kontrol life si King agar King tadi ikut jer apa kata dia..yang nie memang tak boleh dan memang salah klu Lelaki ikut kata Wanita..sedangkan Wanita patut dengar kata Lelaki..

  • memang tak salah klu Si King ader Facebook, Myspace, Friendster, Tagged, Hi5 dan yang sewaktu dengannya..dah nama pun tempat nak cari kenalan...mcm biasalah Si King of coz cari kenalan Wanita n Si Queen pulak mencari kenalan Lelaki..tapi bila dah berkapel pandai-pandai la kurangkan aktiviti dalam talian nie@online..bkn penting mana pun..bila dah berkahwin pandai-pandai la kurangkan lagi aktiviti nie.tk berfaedah pun klu takat cari kawan dalam talian nie..belum tentu boleh percaya..
  • perempuan control bukan sebab apa, Lelaki memang mudah digoda n apa-apa yg sewaktu dengannya..sampai melarat lupa rumahtangga, anak-bini..punya gila ngan benda alah nie..sampai bercerai pun ader gara-gara berkenan kat salah sorang "member" online dia..mana tak hangin...dengan org umah dia tak dapat mcm apa dia dapat ngan member online..
  • yang belum kapel pulak lain hal dia..tengah dok kapel ada hati pulak kat salah sorang "member" online..katanya member online lagi better dr awek dia..mula la hati berbelah bagi..malas nk kol awek, nk sms, nk jumpa apa sume..gara-gara hati dah terpaut pada Awek baru..mana tak menyampah..dh berlambak kes mcm nie..
  • selagi belum kenal si Queen jgnlah wat andaian yang perempuan Queen Control..ingat perempuan ni suka ker nk jadi Queen Control..nak wat cmner dah gatal sgt...
  • nak berfacebook ker myspace ker, apa ker tak kisah tapi biar pada niat dia..tak payah la sampai nak pass no fon apa sume..tu belum lagi berYM..siap webcam la pulak..konon nk tgk muka..tgk benda lain pun ader...lagipun laki kan suka benda-benda mcm nie...
p/s: kesimpulannnya belum tentu aktiviti online nie berfaedah n belum tentu "member online" nie berguna untuk dijadikan member..
http://www.akukahmilikmu.blogspot.com/




No comments:

Post a Comment